3. farský tábor – 5. deň

Milý kamarát,

je piatok. Dnes je to posledný deň, ktorý prežívame spoločne s ostatnými deckami. Sme veľmi radi, že sme spoznali mnoho nových tvárí, máme teraz ďalších nových kamarátov, poznáme nové hry… Skrátka, za ten týždeň sme sa tu naučili veľa nových vecí a máme z toho veľkú radosť. Tábor sme zakončili súťažami v kultúrnom dome, zatancovali sme si obľúbené ukazovačky – Ouky douky a Čučuva, v kostole sme urobili obrovskú šou, ktorou sme ukázali všetkým, ako dobre nám na tom tábore bolo a akú obrovskú radosť máme z toho, že Pán Ježiš je tu s nami stále. Po omši bolo vyhodnotenie dnešného dňa a tiež celého tábora. Prvé miesto získalo len jedno družstvo, ale VYHRALI SME VŠETCI. Prečo? Lebo všetci sme mali chuť súťažiť, všetci sme rozdávali radosť a všetci sme tu boli radi a bolo nám tu fajn. Na záver sme ešte k tancu vyzvali aj našich rodičov a rozpŕchli sme sa vyčerpaní domov.
Aj keď sa nám počas tábora možno niekedy nechcelo pomôcť druhému, alebo sme mali strach z robenia nových vecí, napokon sme sa zistili, že radosť rozdávaním ozaj rastie. A rozdávať radosť je fajn.
Drahý kamarát, lúčia sa s tebou kamaráti z tábora a dúfame, že ťa stretneme na Bodke za prázdninami, kde bude opäť kopec zábavy!

Ahoooj.

Foto tu.

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required